Nieuws Kempen Ying Ying gaat GoGoBeijing

Ying Ying gaat GoGoBeijing

Ying Ying gaat GoGoBeijing

ying yingYing Ying Travel uit Geel heeft een samenwerking gesloten met Xi’an Pleasant Holiday International uit China. Onder de noemer GoGoBeijing bieden ze privétrips naar China aan. Het nieuwe reisconcept biedt een antwoord op de toenemende vraag naar duurzame, flexibele en betaalbare privéreizen naar China.

“Privéreizen op maat worden al langer aangeboden bij diverse maatschappijen”, vertelt Mario Steurs van Ying Ying Travel. “Het probleem is echter dat deze reizen vaak duur zijn, veel duurder dan vaste programma’s die in groep worden uitgewerkt.” Om hierop in te spelen, startte Steurs samen met Meng Xu, zijn Chinese partner, het online reisplatform GoGoBeijing.

Budgettair interessant
“Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je zowel reist, eet en slaapt op de lokale manier in Beijing, Shanghai of in andere plaatsen binnen China. Daarnaast werken wij met lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Dit alles resulteert in haalbare vakanties, die budgettair ook zeer interessant zijn voor jonge avonturiers van 18 tot 25”, aldus nog Mario Steurs.

De hoofdlocatie van GoGoBeijing bevindt zich in Beijing. Daarnaast beschikt het reisplatform ook over binnenlandse filialen in Shanghai en Xian en buitenlandse vestigingen in Geel en Kopenhagen. “Onze partners in China concentreren zich hoofdzakelijk op de inhoud van de tours. In Geel werken we voornamelijk aan verkoop, marketing en promotie via sociale media. De communicatie en verstandhouding zijn uitstekend. Dit komt ook omdat ik mijn Chinese zakenpartner, Meng Xu, al jarenlang ken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen van GoGoBeijing een succes gaan maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer