Nieuws Kempen Yves Lannoy stuurt Minerva de lucht in

Yves Lannoy stuurt Minerva de lucht in

Yves Lannoy stuurt Minerva de lucht in

Yves Lannoy Ballooning heeft een nieuwe luchtballon. Binnenkort, als de omstandigheden het toelaten, zal Yves met een gloednieuwe luchtballon voor Minerva Fietsen door het luchtruim varen. “De nieuwe luchtballon van Minerva is wel ons vlaggenschip: er kunnen tot maximum 14 personen mee in de mand, en het is de grootste ballon in onze vloot.”

 

 

Yves Lannoy Ballooning is gespecialiseerd is ballonvaarten, en richt zich hierbij vooral op de b2b-markt. “We exploiteren vooral ballons van onze klanten, zoals radio Nostalgie, Plopsa en RTV. Bedrijven zetten een luchtballon in als pr-tool om klanten mee de lucht in te nemen. Ze geven bijvoorbeeld een ballonvaart weg bij een aankoop”, zegt Yves Lannoy.

“We opereren in het hele land, en hebben ook klanten over heel België. We merken dat – ondanks de corona – de interesse groot is. Er waren dit jaar geen beurzen, dus die pr-kost viel voor veel bedrijven weg. Bedrijven willen klanten ook meer beleving aanbieden, en dan is een luchtballon een goede keuze. Het geeft ook een heel opvallende visibiliteit natuurlijk.”

Een nieuwe luchtballon is een investering die heel wat jaren loont. “Een nieuwe luchtballon kost tussen de 60.000 en de 120.000 euro. Voor de levensduur rekenen we in vlieguren, maar ongerekend in tijd zou zo’n ballon ongeveer 6 à 7 jaar meegaan. Maar de ballon die we nu vervangen hebben door de nieuwe van Minerva, vloog al 12 jaar.”

Momenteel is het door de coronavoorschriften verboden om ballonvluchten met publiek te maken.  “Het is een moeilijke tijd, maar voor wie niet, natuurlijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Bouw Axion 2.0 van start

Met de bouw van een nieuw sportcomplex aan zaal Axion komen er in Geel meer sportmogelijkheden voor verenigingen en individuele… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.