Nieuws Kempen Zeefdrukkerij SB-printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

Zeefdrukkerij SB-printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

Zeefdrukkerij SB-printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

BRECHT – Ook zeefdrukkerij SB-Printing wil een helpende hand zijn in coronatijden. Het bedrijf, met showroom en atelier in Brecht, maakt nu scheidingswanden op maat voor bestelwagens. Daarnaast biedt het ook herbruikbare en wasbare mondmaskers aan voor de lokale economie en gemeentes.

Ook SB-Printing, gespecialiseerd in onder meer textieldruk, reclame, spandoeken, belettering en stickers, moet in tijden van corona op zoek naar alternatieven. Daarom maakt de zeefdrukkerij nu scheidingswanden op maat voor bestelwagens. Zo kunnen twee inzittenden zich samen veilig in één bestelwagen verplaatsen. “Wij hebben al voor verschillende kmo’s uit de streek scheidingswanden voor bestelwagens gemaakt”, zegt Stijn Bogaerts, ceo van SB-Printing. “Ik denk dat dit voor veel kmo’s interessant is. Het is een relatief kleine ingreep die in de toekomst toch wel vaker voorzien moet zijn in bestelwagens.”

Het bedrijf uit Brecht lanceerde recent de website www.beschermmaskers.be. Daar kunnen geïnteresseerden niet alleen scheidingwanden voor bestelwagens bestellen, maar ook scheidingswanden voor kantoor, spatmaskers en volledig herbruikbare en wasbare mondmaskers. Die mondmaskers kunnen ook nog worden bedrukt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.