Nieuws Kempen Zelfstandigen in moeilijkheden kunnen voortaan bij Dyzo terecht

Zelfstandigen in moeilijkheden kunnen voortaan bij Dyzo terecht

Zelfstandigen in moeilijkheden kunnen voortaan bij Dyzo terecht

ondernemers in moeilijkhedenVorige week startte Dyzo, een uniek aanspreekpunt voor Vlaamse ondernemers in moeilijkheden. Dyzo is de fusie tussen Tussenstap, een initiatief van UNIZO en Zenito, en Efrem. Samen bedienden ze al ruim 10.000 ondernemers in nood.

Naast het maatwerk voor individuele ondernemers en advies voor medewerkers van sociale diensten staat Dyzo voor opleidingen, vrijwilligerswerk, zelfhulpgroepen, netwerkvorming, studie van de doelgroep, sensibilisering en beleidsvoorbereiding.

“Zelfstandigen kampen met moeilijkheden, zoals iedereen die beroepsactief is. Alleen zelfstandigen dragen daarbij het risico dat hun inkomen uitblijft of zelfs dat hun vermogen aangetast wordt omwille van hun beroep.”

Efrem is gestart in 1998 en Tussenstap in 2007 op initiatief van UNIZO en Zenito, het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen. Vanaf vandaag gaat de werking van beide organisaties op in een nieuw geheel, onder de naam Dyzo. Dyzo wil bijdragen tot de welvaart en het welzijn in Vlaanderen door de weerbaarheid van de ondernemer te versterken en nieuwe kansen te geven. Ze doen dit door de zelfstandige ondernemer in moeilijkheden integraal te begeleiden en een stem te geven in de maatschappij en het beleid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer