Nieuws Kempen Zes faillissementen

Zes faillissementen

Zes faillissementen

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba D&O Projects, Steenweg op Gierle in Turnhout,  failliet verklaard. De zaakvoerders legden zelf de boeken neer.  De onderneming voerde installatiewerken van verwarming en sanitair uit.  Voor zover bekend waren er nog 3 arbeiders en één bediende in dienst. De  curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Silke Neuts die aan Dorp in Poppel een café uitbaatte, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. De curator in deze zaak is Mark Bruurs.

De cv Future Plan uit Rauwelkoven in Geel tekende voor het reinigen van gebouwen. De firma werd net als zaakvoerder Jack Roks, een Nederlander,  gedagvaard en failliet verklaard.  Meester Veerle Verhaegen treedt op als curator.

De zaakvoerders van de bvba Dakwerken N. Dieltjens uit de Ilsestraat in Westerlo hebben zelf de boeken neergelegd. Ook in deze zaak is Veerle Verhaegen de curator.

Eveneens op eigen aangifte is de bvba VBK Aannemingen, Molenstraat in Balen,  failliet. De onderneming tekende voor graaf- en grondwerken. De curator is Christophe Geukens.

Ten slotte gaat het licht uit in de bakkerij van Guy Voorts aan de Kerkstraat in Beerse.  De bakker gooide zelf de handdoek in de ring. Ria Piedfort en Petra Willems zijn de curatoren.

Op onze overzichtspagina vind je trouwens de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad. (Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer