Nieuws Kempen Zeven falingen deze week

Zeven falingen deze week

Zeven falingen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba Echhyppo, die veterinaire diensten verzorgde aan de Sasachtweg in Geel, op dagvaarding failliet verklaard.  De curator is Silvy Sterckx.

De cv Gyproc Team, Eindhoutseweg in Geel voerde afwerkingswerkzaamheden uit in gebouwen en werd gisteren op dagvaarding failliet verklaard. Silvy Sterckx treedt op als curator.

De bvba Valence Noir, Katersberg in Geel tekende voor zakelijke dienstverlening en werd gisteren op dagvaarding failliet verklaard.  Gert Verreyt werd aangesteld als curator.

Na dagvaarding door schuldeisers werd de bvba Fransen-Thys failliet verklaard. De onderneming baatte een café uit aan de Leistraat in Lichtaart. De curator in deze zaak is An Notelteirs.

Het doek valt over de bvba Arturo Horta Poyal management consultancy, gevestigd aan Lieventier in Geel. De zaakvoerders van het adviesbureau legden zelf de boeken neergelegd. Gert Verreyt is de curator.

De bvba Anidy, Groot Eyssel in Meerle, is failliet nadat de zaakvoerders van de patrimoniumvennootschap zelf de handdoek in de ring gooiden. Er was nog één arbeider in dienst. Mark Bruurs treedt op als curator.

Freya Rinia legde de boeken neer van het taxibedrijf Freya, gevestigd aan het Varenpad in Arendonk. Meester Veerle Verhaegen is de curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.
(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer