Nieuws Kempen Zeven nieuwe faillissementen uitgesproken

Zeven nieuwe faillissementen uitgesproken

Zeven nieuwe faillissementen uitgesproken

TURNHOUT – Zes Kempense ondernemers en ondernemingen zijn dinsdag na het neerleggen van de boeken failliet verklaard. De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak ook één faillissement uit na dagvaarding. Het gaat om de bv Complex.

Complex was gevestigd op Vispluk in Vorselaar en verzorgde elektrische installaties. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen uit Herentals. De ondernemingen die zelf de handdoek in de ring gooiden, zijn vooreerst de bv VR Events, Hertevelden in Arendonk. De zaak was gespecialiseerd in het aanbieden van beeld, verlichting en geluid. De curator is Christophe Geukens.

Andy Nys uit de Zavelbosstraat Laakdal was vennoot van de cv Nys, een bouwonderneming. De curator is Senne Draulans. Eveneens in Laakdal maar in de Veldstraat is Kevin Van de Ven failliet. Zijn bouwfirma voerde bouw- en renovatiewerken uit. Tom Vandecruys treedt op als curator.

In de Broekstraat in Olmen (Balen) valt het doek over de cv Vintec, een adviesbureau qua bedrijfsvoering. De curator is Pieter Klingels. De bv De Weerelt was een detailhandel in vis- en schaaldieren in de Warandestraat in Turnhout. De zaak is in handen van curator Geert Naulaerts.

Ten slotte is Mark Bruurs de curator van de bv Roma, een horecazaak aan de Vrijheid in Hoogstraten.

Meer details over de verschillende falingen vindt u op onze overzichtspagina

Mocht uw naam of bedrijf hier niet correct vermeld worden, gelieve dan contact op te nemen met ons via redactie@madeinkempen.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.