Nieuws Kempen Zilver voor Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel

Zilver voor Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel

Zilver voor Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel

GEEL – Dit weekend zijn de laureaten bekend gemaakt van De Vlaamse Tuinaannemer. De wedstrijd zet elk jaar de beste tuincreaties uit Vlaanderen in de kijker. Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel verdiende een 2de plaats in de categorie <150 m².

Op zaterdag 28 oktober stemde een professionele jury op 15 geselecteerde tuinprojecten in drie verschillende oppervlaktecategorieën. Tuinarchitectuur Vranckx belandde op de 2de plaats met een tuin in Vosselaar, kleiner dan 150 m². Het bedrijf uit Geel specialiseert zich in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Naast de professioneel verkozen winnaars, kon het publiek ook een favoriet stemmen via standaard.be. Tuinaanemer Stijn Phlypo uit Roesalere werd die publiekslieveling met een stadstuin in hartje Gent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.