Nieuws Kempen Zoektocht naar horecabaas voor Den Uyt

Zoektocht naar horecabaas voor Den Uyt

Foto: Facebook

Zoektocht naar horecabaas voor Den Uyt

De horecazaak van het zwembad van Mol, Vita Den Uyt,  zoekt een nieuwe uitbater. Bistreau Den Uyt, zoals de zaak nu heet, wacht op een zelfstandige ondernemer die in het architecturale gebouw de zaak verder wil uitbaten en uitbouwen.

In februari 2019 opende Vita Den Uyt, een multifunctioneel sportcomplex, de deuren. Naast een sport- en recreatiebad met speelzone, bestaat het sportcomplex ook uit een fitness en een horecagedeelte. Onder de uitbating van de horecazaak valt een verbruiksaal met bar en een buitenterras, maar ook het buitenterras aan het openluchtzwembad en een pop-up zomerbar.

Uitbater Vita Groep verwacht een zelfstandige die nauw samenwerkt met het moederbedrijf, en die van de horecazaak een gezellige ontmoetingsplek kan maken voor alle inwoners van Mol en omstreken. Wie meer informatie wil, kan terecht bij Vita Groep.

Vita Groep, met hoofdzetel in Temse, ontwikkelt zwembad- en sportinfrastructuur, en legt de nadruk op vooruitstrevende ontwerpen. Gemeentes kiezen vaker om hun opdrachten uit te schrijven binnen een DBFMO-formule, wat staat voor Design, Build, Finance, Maintenance en Operation. Van ontwerp tot exploitatie en onderhoud, alles zal door een private partner voor een vooraf bepaalde termijn op zich genomen worden. Vita Groep heeft door deze formule al enkele grote opdrachten binnengehaald, en baat zo het zwembadcomplex van Temse en Mol uit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer