Nieuws Limburg 10 procent groei voor Hasseltse brillenboer

10 procent groei voor Hasseltse brillenboer

10 procent groei voor Hasseltse brillenboer

Hans Anders België, de keten van brillenwinkels die vanuit Hasselt opereert, heeft een topjaar achter de rug. De omzet steeg met 10 procent tot zo’n 33,7 miljoen euro. Er werd -na belastingen- een winst van bijna 1 miljoen euro in de boeken bijgeschreven. Dat is goed nieuws voor de keten, aangezien hun markt zeer concurrentieel is. Er werken intussen zo’n 267 mensen voor de brillenzaak, goed voor ongeveer 250 FTE’s. Dat zijn er zo’n 27 meer dan een jaar geleden.

hans andersHans Anders is ‘pas’ ontstaan in 1982, toen 3 Nederlanders die toevallig allemaal Hans heten met hun voornaam, beslisten om de sector van de optiekzaken eens ‘anders’ te gaan aanpakken. Met intussen meer dan 400 filialen in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Zweden, mag best worden gesteld dat Hans Anders een scherpe blik heeft op zaken doen, en dit in een heel traditionele omgeving. Chapeau!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.