Nieuws Limburg 1,5 miljoen vers geld voor D square (Hasselt)

1,5 miljoen vers geld voor D square (Hasselt)

1,5 miljoen vers geld voor D square (Hasselt)

De investeringsmaatschappijen LRM, PMV-Vinnof en Gemma Frisius investeren samen 1,5 miljoen euro in het Hasseltse softwarehuis D square. Dit bedrijf ontwikkelt technologie die het beheer van een machinepark vereenvoudigt, zoals de voorspelling van het meest geschikte moment voor onderhoud. Uiteindelijk wil D square een soort fabrieks-GPS maken, waarbij de bedrijfsleiding kan kiezen om het productieproces te sturen via diverse parameters, zoals energie-efficiëntie of de grootte van het volume. Op termijn zal het personeelsbestand stijgen tot een twintigtal medewerkers, die hun intrek nemen in de kantoren op de Research Campus te Hasselt.

“We zijn erg blij met de toetreding van LRM tot de aandeelhoudersstructuur,” zegt Noël Jans, CEO en oprichter D square. LRM brengt 1 miljoen van het nieuwe kapitaal in. “Ze zorgen voor de nodige zuurstof om onze onderneming te doen groeien, maar ze brengen ook heel wat ervaring én een uitgebreid netwerk mee.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.