Nieuws Limburg 18.000 m² Limburgse tenten voor Londen

18.000 m² Limburgse tenten voor Londen

18.000 m² Limburgse tenten voor Londen

Niet alleen Neptunus uit Zonhoven zal tenten leveren voor de Olympische Spelen in Londen. Veldeman Structure Solutions uit Bree is op dit moment druk in de weer om ongeveer 18.000 m² aan tijdelijke accomodatie naar de Spelen te verschepen.

Veldeman is met deze opdracht niet aan zijn proefstuk toe. Het Limburgse bedrijf leverde eerder ook al tijdelijke structuren voor de Olympische Spelen in Atlanta en Barcelona, en het WK Voetbal in Frankrijk. Voor Londen staan nu 35 wegreuzen klaar om alle materiaal tot daar te brengen. De structuren zijn in Bree ontwerpen en gefabriceerd. Ter plaatse staan 50 monteurs klaar om de tenten op te bouwen. Ze hebben daar precies één maand tijd voor. De structuren van Veldeman komen op vijf verschillende plaatsen in en rond de Britse hoofdstad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.