Nieuws Limburg 2 Limburgers in top 100 van beste CEO’s ter wereld

2 Limburgers in top 100 van beste CEO’s ter wereld

2 Limburgers in top 100 van beste CEO’s ter wereld

Met Genkenaar Johan Thijs van KBC op 19 en Beringenaar Ronnie Leten van Atlas Copco op 52 telt Limburg maar liefst 2 gouwgenoten die tot de allerbeste CEO’s van de wereld worden gerekend. Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst van Harvard Business Review.

Thijs was ook vorig jaar al de beste Belg, toen op de 23ste plaats. Leten ging 21 plaatsen achteruit, maar staat dus nog altijd tussen de allergrootsten der aarde.

Voor het overige staan er amper 2 andere Belgen in de lijst: Jean-François van Boxmeer van Heineken op 22 en Jef Colruyt van de gelijknamige supermarktketen op 70.

De allerbeste is voor de tweede keer op rij, de Deen Lars Rebien Sorensen van Novo Nordisk. Dit ondanks een verlies van 20% beurswaarde deze zomer en de aankondiging van het vervroegd pensioen van de CEO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.