Nieuws Limburg 2 Limburgse eventbureaus in running voor BEA

2 Limburgse eventbureaus in running voor BEA

2 Limburgse eventbureaus in running voor BEA

burcht van fernandTo The Point Events (Zonhoven) en UC Belgim (Diepenbeek) zijn de twee Limburgse eventbureaus die in de tweede ronde zijn geraakt voor de BEA’s (Benelux Event Awards). Er blijven nog 21 cases over die met de ereprijzen aan de haal kunnen gaan. Daarvan hebben de Limburgse bureaus elk 2 dossiers op de shortlist staan. To The Point Events, het bedrijf van Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs, is genomineerd voor Belgian Journey (het programma voor de buitenlandse vip’s van Tomorrowland) en voor een event van Carglass.

UC Belgium, de onderneming van Peter Veekmans die al 6 BEA’s op de kast heeft staan, wist de jury te bekoren met het spraakmakende burchtfeest van 160 jaar Katoen Natie (foto) en met de steun aan het marketingseminarie MIS dat 2 studenten van de PXL Hogeschool in een Hasseltse kerk georganiseerd hebben.

Op 24 maart wordt in Kinepolis Antwerpen beslist wie uiteindelijk met de BEA’s naar huis mag…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.