De winnaars van de laatste editie.

3 Limburgers bij snelste groeiers van België!

Aviobook, Nexuzhealth en UgenTec zijn de 3 Limburgse ondernemingen die Deloitte heeft gerangschikt bij de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land. Op 25 november wordt bekendgemaakt of één van hen ook daadwerkelijk een plaats op het podium heeft bereikt.

De prijs van de Deloitte Technology Fast 50 gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De 50 finalisten worden geholpen met hun uitbreidingsplannen door hen in contact te brengen met de CEO’s van grote bedrijven en familiebedrijven, investeerders en ondernemers. Zo kan kruisbestuiving worden gestimuleerd en de technologische innovatie bij de scale-ups worden bevorderd. “In onze lijst van de Technology Fast 50 bevinden zich een aantal van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven”, zegt Sam Sluismans namens Deloitte. “Ze nemen nu het voortouw en zullen een pioniersrol blijven spelen in de toekomst.”

Bij de 50 kanshebbers op de hoofdprijs zijn 3 bedrijven uit Hasselt: Nexuzhealth (een joint venture tussen het UZ Leuven en Cegeka), het gekende UgenTec (software voor medische analyses) én Aviobook, een app met vluchtinformatie voor luchtvaartmaatschappijen.

Bij de 10 finalisten van de nevencategorie Rising Star is geen enkel Limburgs bedrijf genomineerd.