Nieuws Limburg 3 ondernemende dames starten Beds & Bikes

3 ondernemende dames starten Beds & Bikes

3 ondernemende dames starten Beds & Bikes

Drie vrouwelijke uitbaatsters van een bed & breakfast hebben de handen in elkaar geslagen om sportieve toeristen een uniek fietsarrangement aan te bieden. “Beds & Bikes is een formule die onze gasten per fiets doorheen 3 aan elkaar grenzende, maar toch totaal verschillende groene streken van Limburg brengt,” zegt Els Meekers van La fille d’Oscar in Herk-de-Stad (foto).

“Het is de bedoeling dat onze bezoekers telkens één nacht in de drie B&B’s blijven, en zo zowel de Haspengouwse fruitstreek, het Limburgse Hageland, de bosrijke Kempen én het rijke mijnverleden van Limburg kunnen ontdekken.”

De andere dames die deelnemen zijn Hilde Renders van Bed en Bokes in Schaffen en Dorien Cooreman van Moka en Vanille in Heusden-Zolder. Uiteraard schuiven zij alle gasten ook een copieus ontbijt voor de kiezen en regelen zij alle details voor een zorgeloze fietsvakantie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.