Schermafbeelding 2020-11-20 om 17.28.52

4 Truienaars kunnen Manager van het Jaar worden

Naast de prijs voor de Limburgse Ondernemer van het Jaar, die jaarlijks wordt uitgereikt door Made in Limburg en Het Belang van Limburg, organiseert het vakblad Trends ook een nationale verkiezing. Opmerkelijk is dat in de lijst van de 10 kanshebbers, er maar liefst 3 bedrijven uit Sint-Truiden prijken: de bedrijfsleiders van Callexcell, Globachem én Impermo kunnen eindlaureaat worden...

Manager van het Jaar is een prestigieuze onderscheiding die absolute toppers op de erelijst heeft staan zoals John Cordier, Fernand Huts, Jo en Jef Colruyt, Stijn Bijnens, Bert De Graeve, Hans Boulon & Gert Verhulst. Ze worden gekozen De kandidaten zorgvuldig geselecteerd door een professionele jury en onderscheiden zich door een opvallende turn-around, een doorgedreven expansie, een opmerkelijke innovatie, een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren.

Voor de 36ste editie werd een lijst van 10 genomineerden samengesteld, waaruit op woensdag 6 januari 2021 de winnaar zal gekozen worden. Stuk voor stuk ronkende namen, zoals Gert Ysebaert (Mediahuis). Opmerkelijk is dat de Limburgse ondernemers op de shortlist allemaal uit Sint-Truiden komen. Zijn genomineerd: Els Paesmans & Koen Quaghebuer van Globachem (als duo), Karin Van De Velde van Callexcell én Ann Gijsens, CEO van Impermo.

“Deze drie bedrijven zijn gevestigde waarden in Sint-Truiden” aldus een fiere burgemeester Veerle Heeren. "Ze creëren werkgelegenheid, wat de levenskwaliteit van veel Truienaren ten goede komt. De verschillende CEO’s, waaronder drie vrouwen, tonen ambitie en leiderschap. Kwaliteiten die jonge mensen inspireren en in de toekomst leidt tot nieuwe succesverhalen."

Vanaf volgende maandag tot en met zondag 6 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerde. De jury kiest de uiteindelijke winnaar uit de vijf kandidaten die de meeste voorkeurstemmen halen.