Nieuws Limburg 4D zet imposante nieuwbouw in Maasmechelen

4D zet imposante nieuwbouw in Maasmechelen

4D zet imposante nieuwbouw in Maasmechelen

Vorige maand is aan de omleidingsweg richting Maasmechelen Village het gloednieuwe bedrijfsgebouw van 4D Tegelimport in gebruik genomen. Zaakvoerder Kristof Vangeneugden heeft er zowat 1,6 miljoen euro geïnvesteerd.

“Onze vorige locatie, ook in Maasmechelen, voldeed niet meer aan de moderne eisen, en was bovendien veel te klein geworden”, vertelt Kristof Vangeneugden. “We hebben een tijdje gezocht naar bouwgrond op een zichtlocatie, en waren heel blij dat we uiteindelijk een mooi perceel konden kopen op de zogenaamde omleidingsweg.”

4D Tegelimport heeft er 1,6 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe toonzaal, die verspreid over 2 verdiepingen, zo’n 700 m2 vloeroppervlakte telt. “Het biedt de mogelijkheid om alle merken, die we rechtstreeks invoeren van fabrieken in landen als Italië en Spanje, mooi te presenteren”, aldus nog Kristof Vangeneugden. “De toonzaal is vooral bedoeld om interieurarchitecten en particuliere kopers een goed beeld te bieden van alle keramische materialen die we aanbieden. Als blikvangers tonen we enkele mozaïekwerken van het Italiaanse designlabel Bisazza, iets waar we uniek in zijn.”

Naast de toonzaal heeft 4D Tegelimport ook kantoren, vergaderzalen en een magazijn van bijna 1.400 m2 gebouwd. “Daarmee zijn we goed gewapend om de volgende fase in ons groeiproces aan te vatten”, besluit de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Inno L. 2021-11-29 07:00:34

Gefeliciteerd met de prachtige nieuwe lokatie en héél veel succes !

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.