Nieuws Limburg 5 nieuwe faillissementen, eentje wordt ingetrokken

5 nieuwe faillissementen, eentje wordt ingetrokken

5 nieuwe faillissementen, eentje wordt ingetrokken

De Ondernemingsrechtbank in Tongeren heeft dinsdag 5 bedrijven failliet verklaard. Bovendien werd het faillissement ingetrokken van Tuinen Wirix Peter uit Kortessem.

De bedrijven die dinsdag tot een vonnis van faillissement werden veroordeeld zijn:

– Wesmo of café Bloemenlaan (Maasmechelen)
– schoonmaakbedrijf C&H Cleaning (Lanaken)

– garage General Auto (Genk)
– NDC Solutions (zelfde adres in Genk)

– transporteur Transbeau (Dilsen-Stokkem)

De eerste twee dossiers worden behandeld door curator Elke Roebben, de volgende twee zijn voor Natens en Scheepers en het laatste is voor Mailleux, Bernaerts en Ruyssschaert. Schuldvorderingen in te dienen voor 27 mei.

Er was ook goed nieuws uit de rechtbank, want tuinaanlegger Peter Wirix uit Kortessem is niet langer failliet. De rechtbank kwam terug op de beslissing van begin februari nadat Wirix beroep had aangetekend tegen het vonnis. “We hebben duidelijk aangetoond dat we geen betalingsproblemen hebben. Ons hele team, dat bestaat uit gedreven mensen met de neus in dezelfde richting, gaat meer dan ooit door met vakmanschap voor onze klanten af te leveren”, zo klinkt het opgelucht bij Peter Wirix en Els Caproens.

Reageer op dit bericht

Sector

  Gerelateerde berichten

  Sector

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.