50 nieuwe jobs bij Albert Heijn in Genk

Weldra kan je in Limburg, naast Sint-Truiden, ook in Genk terecht voor typische Hollandse producten als duovla en pindakaas... Want in het begin van de zomer opent aan de Hasseltweg (waar vroeger een tegelhandel was) de gloednieuwe supermarkt van Albert Heijn de deuren. De winkel wordt in franchise uitgebaat door Inse Knoors, een Nederlandse die in Dilsen-Stokkem woont.

"We hebben er vooral heel veel goesting in," zegt Inse Knoors. "Albert Heijn is voor mij altijd al een beetje thuis geweest. We willen dit gevoel ook aan onze klanten geven. Een gezellige sfeer en persoonlijke service gecombineerd met Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen. Het wordt een echt familieproject. Zowel m'n echtgenoot als onze drie kinderen zetten er met veel enthousiasme hun schouders onder."

Om dit alles te kunnen realiseren zoekt Albert Heijn nog een 50-tal gemotiveerde medewerkers voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start. Iedereen die interesse heeft kan via deze link zijn of haar cv en motivatiebrief sturen.