060424-Camper Haspengouw01 kopie

Camperparking om toeristen te bedienen

Bert Breesch heeft in Sint-Truiden zopas Haspengouw Camperpark geopend. Daarmee speelt hij in op de behoefte aan parkeermogelijkheden voor toeristen die met de camper komen om de bloesems, en later ook de andere bezienswaardigheden van de regio, te ontdekken.

Bert Breesch grijpt de start van het toeristische seizoen aan om zijn camperpark te openen. “Aan de reserveringen die binnenlopen blijkt dat er grote nood is aan een camperterrein zoals het onze: een veilige, comfortabele en gastvrije omgeving waar bezoekers kunnen genieten van al het moois dat Haspengouw te bieden heeft”, vertelt de uitbater van Haspengouw Camperpark.

"We bieden een directe toegang tot het fietsroutenetwerk en bevinden ons in de nabijheid van populaire wandelbestemmingen zoals Het Speelhof en recreatiedomein Nieuwenhoven."

Het park telt 30 staanplaatsen en kan verder uitbreid worden met nog eens 47 plaatsen achteraan het perceel. Aan de straatzijde kunnen nog aanvullende diensten worden opgezet. “We zoeken nog naar een partner voor een mogelijke invulling aan de voorkant, waar faciliteiten kunnen komen voor zowel onze gasten als voor de buurtbewoners. Een winkel, automatenshop en laadpalen, bijvoorbeeld. Zo voelt iedereen zich hier thuis”, besluit Bert Breesch.