Nieuws Limburg 7 maanden voor nieuw bedrijvenpark in Looi

7 maanden voor nieuw bedrijvenpark in Looi

7 maanden voor nieuw bedrijvenpark in Looi

Projectontwikkelaar Futurn gaat in Tessenderlo een nieuw bedrijvenpark bouwen. Vlakbij het centrum (Schoonhees) zullen 22 units van 100 tot 250 m² gerealiseerd worden. In september moet aannemer Mathieu Gijbels klaar zijn.

De site heeft een oppervlakte van 7.500 m², die door D&A Architecten netjes is verdeeld in 22 percelen. Het Looi, zoals de KMO-zone zal heten, wil een aanbod creëren voor lokale bedrijven die in de eigen regio willen blijven voor de verdere uitoefening of uitbreiding van hun activiteiten.

Momenteel zijn er al 7 van de 22 units verkocht en is er ééntje gereserveerd. Bedrijven als Bergen Security, Hawk Wheels, RSTB en Marc Wouters hebben hier al hun toekomstige thuis gevonden. Eens alle infrastructuur aan de man is gebracht, zullen er zo’n 50 mensen dagelijks hun brood gaan verdienen in Het Looi.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.