Nieuws Limburg 85 extra jobs in nieuwe units Ekkelgaarden

85 extra jobs in nieuwe units Ekkelgaarden

85 extra jobs in nieuwe units Ekkelgaarden

Futurn Harte Hanks 2De gebouwen van Harte Hanks op het bedrijvenpark Ekkelgaarden in Hasselt ondergaan een totale metamorfose. De zone van 2,3 hectare werd door projectontwikkelaar Futurn omgevormd tot een modern KMO-bedrijvenpark. Een jaar na de start van de werken is de eerste fase van het project al helemaal uitverkocht. Er hebben zich inmiddels 19 bedrijven gevestigd, samen goed voor 45 arbeidsplaatsen. Het gaat onder meer om Woelf, Liesenborghs Interieurarchitecten, Service Systems en A.I. Reygel.

Meteen is het startschot gegeven voor de tweede fase. Daarbij wordt het voormalige hoofdgebouw van Harte Hanks opgesplitst in 4 bedrijfsruimten vanaf 600 m2. Die moeten na verkoop of verhuur, samen onderdak bieden aan nog eens 40 werknemers, wat het totaal voor de site dus op 85 zal brengen.

futurn harte hanks 1Het ontwerp van dit project is van de hand van Este Architects, terwijl de aannemingswerken werden uitgevoerd door Mathieu Gijbels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.