Nieuws Limburg 9 kandidaten voor 3 Limburgse innovatieprijzen

9 kandidaten voor 3 Limburgse innovatieprijzen

9 kandidaten voor 3 Limburgse innovatieprijzen

Woensdag maakt Voka Limburg bekend wie de meest innovatieve bedrijven van Limburg zijn. De finale belooft bijzonder spannend te worden aangezien in de 3 categorieën topbedrijven genomineerd werden.

Het is al voor de tiende keer dat de Innovatie Award zal uitgereikt worden. Dit gebeurt woensdag tijdens de Digidag van Voka Limburg. Het deelnemersveld is opgedeeld in 3 reeksen, met telkens 3 kanshebbers. Concreet:

– In de categorie Industrie 4.0 zijn de kanshebbers Arkite, P&V Elektrotechniek en Vengo.
– In de categorie Productinnovatie komen in aanmerking: Foamglas, Vasco en Mobbit.
– En tot slot zijn er 3 ‘gamechangers’ aangeduid: Blue Foot Membranes, Team Cyclis en Epihunter.

“Met deze prijzen willen we de aandacht vestigen op vernieuwende producten, diensten en werkwijzen, die in Limburg ontwikkeld zijn”, zo verklaart Johann Leten de reden voor het initiatief. “We willen het Limburgse bedrijfsleven en organisaties inspireren met nieuwe concepten en ideeën. We willen hen aanmoedigen om verandering en vernieuwing hoog in het vaandel te dragen.”

De voorbije jaren ging de eer naar bedrijven als Visys, Melotte, Z-Group, Bio-racer, Vandersanden, Grafityp en Provan. Wie de opvolgers worden, weten we woensdag…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.