Terhills-Hotel_BarRestOntbijt_012_

BBB is nieuwe horecaparel van ’t Maasland

Limburg heeft er een nieuwe horecazaak van niveau bij. In het Terhills Hotel, vlak naast Maasmechelen Village, heeft zopas Bistro Bureau Bouveau de deuren geopend. Het nieuwe culinaire concept serveert de betere brasseriekeuken, zowel voor de hotelgasten als -en dat is nieuw- voor de passanten.

Het statige Terhills Hotel straalt klasse en grandeur uit. De gasten genieten niet alleen van de mooie kamers (ingericht door Victor Simoni), ze worden er ook culinair verwend. Vele jaren geleden werd het restaurant nog uitgebaat door voormalig sterrenchef Danny Vanderhoven. Vandaag krijgt de volledige vleugel een nieuwe invulling: Bistro Bureau Bouveau is de naam van de nieuwe zaak die de betere brasseriekeuken naar Terhills brengt, en dit zowel voor de hotelgasten als voor de ‘gewone’ bezoekers. “Zo kunnen voortaan nog meer mensen genieten van wat we te bieden hebben op deze toplocatie”, klinkt het bij de kersverse hotelmanager Joris Keimes.

“De afgelopen weken zijn we hier druk bezig geweest met een renovatie én de branding van onze hotelhoreca. We wilden iets doen met het contrast tussen de ondergrond en de bovengrond uit het mijnverleden van deze locatie en kwamen zo tot de naam Bistro Bureau Bouveau. Het woord ‘bureau’ verwijst naar de lichtrijke ingenieursbureaus die zich hier bovengronds bevonden, terwijl ‘bouveau’ het Franse woord voor steenkoolgang is – de donkere ondergrondse kant van de locatie.”

Nieuw in het concept is dat de lunch en het diner ook voor niet-hotelgasten kan geserveerd worden. Reserveren is vanaf heden mogelijk.