Nieuws Limburg Aannemers en chef openen nieuw restaurant

Aannemers en chef openen nieuw restaurant

Aannemers en chef openen nieuw restaurant

Timothy Oben en Hans Tyskens, zaakvoerders van bouwbedrijf Habemo in As, openen dinsdag in Hasselt het nieuwe restaurant Bocca Nera. Medezaakvoerder is de geroutineerde chef Marc Steyfkens (Peppe & Marcus).

Bocca Nera is gevestigd in de nieuwe residentie De Bonnefant, gelegen in de Paardsdemerstraat, waar vroeger de RTT was gehuisvest. Ook kledingzaak Clinic heeft er een filiaal geopend. Daarnaast zijn er diverse lofts, skyhouses en assistentiewoningen in ondergebracht.

Voor de invulling van het horecagedeelte zetten Timothy Oben en Hans Tyskens, aannemers van beroep, hun eerste stappen in het horecawezen. Ze hebben gekozen voor een stijlvolle inrichting waarin beleving centraal staat. Omdat ze van het culinaire geen kaas hebben gegeten, doen ze daarvoor een beroep op mede-vennoot Mark Steyfkens. Hij is een ervaren chef met specialisatie in de Italiaanse keuken, onder meer opgedaan als zaakvoerder van Peppe & Marcus in Oudsbergen.

Het mag dan ook niet verbazen dat het trio bij Bocca Nera op het menu kiest voor Italiaanse specialiteiten. De gerechten worden aangeboden volgens een sharing-formule, waar dus minstens 2 tafelgenoten samen van kunnen genieten.

Na enkele succesvolle try-outs is het team klaar om vanaf dinsdag de gasten te ontvangen. En zo heeft Hasselt er een nieuwe klassezaak bij…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.