Nieuws Limburg Aannemers van Ons Dak zijn Beste Bouwteam

Aannemers van Ons Dak zijn Beste Bouwteam

Aannemers van Ons Dak zijn Beste Bouwteam

Het team dat de nieuwbouw van de sociale huisvestingsmaatschappij Ons dak in Maaseik realiseerde, is verkozen tot Beste Bouwteam van Limburg. Dat werd woensdag bekendgemaakt door wedstrijdorganisator Bouwunie Limburg. In totaal namen acht bouwteams deel. Op twee en drie staan de aannemers en bouwtechnische dienstverleners van de projecten voor Deusjevoo en voor C-Mine Expeditie.

Beste Bouwteam 2014“Twintig jaar geleden was bouwen nog eenvoudig en overzichtelijk,” zegt Davy Maesen, directeur van Bouwunie. “De jongste jaren is bouwen uitgegroeid tot een complex proces. Door onder meer de explosieve groei aan bouwtechnieken en -materialen is overleg en een duidelijke communicatie van cruciaal belang geworden. Het is dan ook belangrijk dat al van bij de ontwerpfase alle partners betrokken worden. De kans op een daling van de kosten en een veel beter eindresultaat worden een stuk groter. Dat vraagt voor een groot deel vertrouwen onder de partners en een goede totale teamgeest.”

De huisvestingsmaatschappij Ons dak is vereerd met de titel die het een jaar lang mag dragen. Directeur Noël Vandeboel: “De sterkte van dit bouwteam bestaat niet alleen uit de optelsom van de competenties van de individuele leden maar wel uit de mate dat ieder lid met zijn individuele competenties in staat is er een constructief geheel van te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.