Aantal opleidingen zet Houben op ereschavot

In economisch onzekere tijden moeten ondernemingen voluit inzetten op competente medewerkers. Bijscholing is daarbij levensbelangrijk, vindt de Confederatie Bouw Limburg. Wie dat het afgelopen jaar het beste heeft gedaan, verdient volgens de sectorfederatie een pluim. Houben Bouw & Interieur (van Ewald Houben, zie foto) kreeg dan ook de allereerste Opleidingsaward.

ewald houben“Het optimaal benutten van het talent in zijn eigen bouwbedrijf is, én zal in de toekomst nog meer, de hoeksteen vormen van een bloeiend bouwbedrijf,” vindt directeur Rik Mondelaers. “Slimmer zijn dan de rest is in deze huidige crisistijd een zeer belangrijk concurrentievoordeel geworden. Precies daarom willen wij de beste voorbeelden qua opleidingen en bijscholingen in de bloemetjes zetten."

Bij het ingaan van het bouwverlof werden 3 Limburgse ondernemingen op het ereschavot geplaatst. “Als derde is AEW, een onderdeel van de Democo Group, uit de bus gekomen,” weet Mondelaers. “Op de tweede plaats prijkt bouwbedrijf Cordeel uit Hoeselt. En de hoofdprijs gaat naar Bouwbedrijf Houben. Deze onderneming zet massaal in op de ontwikkeling en bijscholing van eigen talent. Daarom geven we hen graag de allereerste Opleidingsaward.”