Nieuws Limburg ABN mag Google aan referentielijst toevoegen

ABN mag Google aan referentielijst toevoegen

ABN mag Google aan referentielijst toevoegen

Klimatisatiebedrijf ABN heeft een felbegeerde prospect eindelijk weten te strikken. Internetgigant Google heeft namelijk als partner gekozen voor de Bilzense onderneming van Jo Nelissen en Rosaline Wijnen.

“Enkele jaren geleden waren we op handelsmissie in de VS en droomden we luidop van een samenwerking met de internetgigant”, vertelt Rosaline Wijnen. “Sindsdien hebben we onze uiterste best gedaan om als leverancier in aanmerking te komen. Geen evidente opdracht, want Google legt enorm strenge voorwaarden op en kiest telkens voor langetermijncontracten met gevestigde waarden. We moesten dan ook lang geduld oefenen vooraleer er zich een opportuniteit aanbood. De kans die we nu gekregen hebben, wisten we met beide handen te grijpen.”

ABN mag nu eerst de bedrijfsgebouwen van Google in Brussel uitrusten met klimatisatie. “Wie weet de start van een mooi en lang partnership met deze topreferentie voor ons bedrijf”, besluit Rosaline Wijnen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.