Nieuws Limburg ABO (Hasselt) neemt asbestbureau in Zele over

ABO (Hasselt) neemt asbestbureau in Zele over

ABO (Hasselt) neemt asbestbureau in Zele over

ABO, een ingenieurs- en milieu-adviesbureau met belangrijke vestiging in Hasselt, heeft in Zele het bedrijf Translab overgenomen. Translab is gespecialiseerd in onderzoek naar asbest. Die insteek vormt een verdieping van het aanbod van ABO, dat zich vooral richt op bodemsaneringen en andere milieugerelateerde bouwtechnische onderzoeken.

asbestABO is beursgenoteerd en stelt zo’n 300 mensen tewerk. Het kantoor in Limburg bevindt zich op een zichtlocatie langs de E313 in Kuringen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer