Nieuws Limburg Ad Bibendum opent vlaggenschip in Gent

Ad Bibendum opent vlaggenschip in Gent

Ad Bibendum opent vlaggenschip in Gent

Ad Bibendum, de Truiense wijnhandel van de broers Johan en Björn Monard, is een nieuwe vestiging rijker. In het centrum van Gent werd afgelopen weekend een flagshipstore geopend.

Het is intussen 21 jaar geleden dat Johan en Björn Monard van start gingen met Ad Bibendum. Ze kozen als niche voor een aanbod van wijnen uit (toen nog) minder gekende landen. Intussen bestaat het assortiment uit 800 wijnen, afkomstig uit 18 landen. Het concept werd een succes. Intussen bieden bijna alle grote wijnhandels flessen uit alle uithoeken van de wereld aan. Ad Bibendum heeft de voorsprong verzilverd door een permanente groei. De opslagruimte in Sint-Truiden werd onlangs nog fors uitgebreid. En ook de verkoopkanalen nemen toe. Na Sint-Truiden werd een eerste wijnwinkel buiten de provincie geopend in Antwerpen.

Nu is Gent aan de beurt. René Beerda werd aangetrokken als winkelverantwoordelijke voor het pand in de Vlaanderenstraat. Het klassieke aanbod van Ad Bibendum zal er worden aangevuld met nieuwigheden om ervaren wijndrinkers te verrassen. In totaal zijn er zo’n 325 wijnen uitgestald, verspreid over 3 verdiepingen. Om te proeven heeft de familie Monard permanent een 20-tal flessen geopend. Het aanbod wordt vervolledigd met een selectie van dessertwijnen, grappa, armagnac, porto, cognac en zelfs olijfolie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.