Nieuws Limburg Adhemar krijgt lof voor vernieuwingsdrang

Adhemar krijgt lof voor vernieuwingsdrang

Adhemar krijgt lof voor vernieuwingsdrang

Adhemar.law, het Limburgse advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op omgevingsrecht, vastgoedrecht en bestuursrecht, is door Trends Legal Awards genomineerd als één van de vier meest innovatieve advocatenkantoren van België.

“De nominatie is een hele eer”, zegt partner Jan Roggen (foto). “Als Limburgs kantoor dingen we samen met drie Brusselse internationale kantoren (Altius, Laga en K-Law) mee naar de hoofdprijs. Deze nominatie bewijst dat innovatie geen grote budgetten vereist, maar vooral een sterke visie en hard werk. De verhuis van onze kantoren naar Corda Campus, het kloppende hart van de innovatie in Limburg, heeft op dat vlak veel mogelijk gemaakt”.

Stefanie Debeuf, ook partner, beaamt dit: “Het hele team heeft de voorbije jaren hard gewerkt achter de schermen. Veranderingsprocessenn zijn moeilijk en vragen grote inspanningen. De nominatie is een erkenning voor de inspanningen van het hele team.”

Of Adhemar.law als eindwinnaar uit de bus komt, weten we volgende dinsdag, als op een gala-avond de laureaten van alle categorieën bekendgemaakt worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Tessenderlo
Tessenderlo

Gdpr is gdsgklgd voor kmo’s

Haast geen enkele website van Limburgse bedrijven is in orde met de GDPR-regelgeving. Bijna niemand laat controleren of ze aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.