embridge 1

Adviesbureau gaat verder als Embridge

M-Tech, het gekende milieu-adviesbureau dat 25 jaar geleden werd opgericht door Lode Witters, Eddy Beckers en Paul Bieseman, start een nieuw hoofdstuk. Ze gaan voortaan door het leven als Embridge. "Wat begon als een lokaal Hasselts bedrijf is uitgegroeid tot een internationale groep met hoofdkantoor in België", zegt CEO Michiel Boodts. "De vlag dekte de lading niet meer."

M-Tech ging van start als een voorloper op het gebied van milieuadvies. De 3 oprichters bouwden samen met Eddy Willems een bureau uit dat de brug weet te slaan tussen ondernemingen en milieu. Op relatief korte termijn, mede door enkele strategische overnames, werd het bedrijf in heel België, en zelfs een stukje in Nederland, op de kaart gezet.

“Dankzij onze overnamestrategie zijn we uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen, internationale firma van 83 medewerkers”, vertelt CEO Michiel Boodts. “En daar zijn we best fier op. Te meer omdat -samen met de groei- ook onze expertise breder is geworden. Zo behoren omgevingsadvies, vergunningen, milieucoördinatie en milieueffectenrapporten nog steeds tot onze kernactiviteiten, maar is ons werkterrein wel verder uitgebreid tot een algemeen adviesbureau in duurzaam ondernemerschap. Dat helpt ons om onze toekomstige groei te verzekeren.”

Die vernieuwde focus wordt geïllustreerd met een nieuwe naam. M-Tech gaat voortaan als Embridge door het leven. “De naam dekte de lading al lang niet meer, want het M-Tech van 25 jaar is niet meer het bedrijf van vandaag”, aldus nog de CEO. “En dat is maar goed ook, want in onze sector moet je blijven innoveren. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe focus heel wat opportuniteiten biedt om verder te groeien, zowel in België als internationaal. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg en profileren we ons nog meer als een one-stop-shop voor een groenere toekomst”, besluit Michiel Boodts.