Nieuws Limburg Advocatenkantoor kiest Ingentia als nieuwe naam

Advocatenkantoor kiest Ingentia als nieuwe naam

Advocatenkantoor kiest Ingentia als nieuwe naam

ingentia-001Advocate Tinneke Geukens is al 17 jaar verbonden aan de balie, waarvan 7 jaar met een eigen kantoor in een voormalige apothekerswoning in hartje Tessenderlo. Door de groei van de dienstenonderneming, werd gekozen voor een nieuwe naam: Ingentia Advocaten.

“Onze derde advocate is net gestart, en we verwachten ook de komende jaren nog een verdere uitbreiding,” legt Tinneke Geukens uit. “Bovendien wilden we onze visie op de advocatuur ook graag weerspiegelen in de naam van ons kantoor. Ingentia is afgeleid van het Latijnse ‘ingens’, wat krachtig betekent. Zo pakken wij de zaken aan. Is het onmogelijk om tot een minnelijke schikking te komen, zullen we in een procedure doortastend optreden.”

Waar andere advocatenkantoor inzetten op specialisatie in diverse rechtsdomeinen, kiest Ingentia doelbewust voor een meer generalistische benadering. “Een dossier raakt immers vaak aan de diverse takken van het recht,” aldus nog Tinneke Geukens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.