Nieuws Limburg Aerotrim pompt 15 miljoen in heropbouw

Aerotrim pompt 15 miljoen in heropbouw

Aerotrim pompt 15 miljoen in heropbouw

Aerotrim, het bedrijf dat al 53 jaar verankerd is in Overpelt, investeert 15 miljoen in de totale heropbouw. De spuitbussenfabrikant uit de Soudal-groep van Vic Swerts, werd getroffen door een brand en zet die tegenslag om in nieuwe opportuniteiten.

“In februari werden wij getroffen door een brand”, vertelt General Manager Herman Standaert. “Een moment om na te denken over de toekomst. Er werd besloten om het hele bedrijf op te bouwen en te moderniseren.”

In juni werden de nieuwe kantoren al in gebruik genomen. Momenteel wordt het productieproces helemaal vernieuwd. “De productiehal wordt uitgerust met een volautomatisch gestuurde mengerij, waardoor we opnieuw tot de top zullen behoren in de sector van de aerosol-producenten”, aldus nog Herman Standaert.

De totale investering bedraagt 15 miljoen euro. “Er zullen bovendien 30 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd worden. Daarmee zorgen we voor de verdere verankering van Aerotrim in Limburg”, besluit de General Manager.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.