Nieuws Limburg Afvalzak is succes bij nieuw restaurant in Lommel

Afvalzak is succes bij nieuw restaurant in Lommel

Afvalzak is succes bij nieuw restaurant in Lommel

jan mangelschotsLommel is een nieuw toprestaurant rijker. Sinds 1 april viert de gastronomie hoogtij bij Cocotte, de zaak van chef-kok Jan Mangelschots. Hij baseert zich op de klassieke Franse keuken en voegt daar vernieuwende elementen aan toe. “In een paar weken tijd hebben we al een aantal trouwe klanten kunnen overtuigen,” zegt hij. “Ook uit Nederland is er belangstelling voor het kwalitatieve niveau dat we hier nastreven.”

Zich goed bewust van de uitstekende relaties die een startende zelfstandige moet opbouwen met de lokale gemeenschap, heeft Jan Mangelschots over alles nagedacht. Zo heeft hij bijvoorbeeld gekozen voor een nieuw systeem van afvalinzameling, waarbij een grote plastic zak in de afvalcontainer wordt geplaatst. “Ik wou absoluut vermijden dat buren, maar ook wijzelf, last zouden hebben van geuroverlast of insecten,” zegt hij. “Vandaar dat we het systeem van Afval Alternatief uitvoerig hebben getest en goed bevonden. Het keukenafval komt nu niet meer rechtstreeks in contact met de container, waardoor die altijd proper blijft. Een eenvoudige, maar schitterende oplossing.”

afvalzak alternatiefHet systeem wordt in Limburg geïntroduceerd door Afval Alternatief. “De containerzak is perfect voor horecazaken, maar ook bij bouwbedrijven, retailers, garages of kantoorgebouwen is het een proper hulpmiddel,” aldus zaakvoerder Aart Van Oekelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.