Nieuws Limburg Aimabel aanbod: gratis app voor afhaal

Aimabel aanbod: gratis app voor afhaal

Aimabel aanbod: gratis app voor afhaal

Het jonge bedrijf Solvengo, dat enkele maanden geleden op de proppen kwam met een functionele app om bestellingen in de horeca coronaproof af te handelen, heeft nu een versie klaar waarmee op een eenvoudige manier een hele afhaalservice op poten kan gezet worden. “Om de horeca-ondernemers een duwtje in de rug te geven in deze moeilijke tijden, stellen we onze app gratis ter beschikking”, zeggen Dries Karmaoui en Kobe Teunissen van Solvengo.

Toen de horecazaken na de lockdown opnieuw open mochten, heeft Solvengo een digitale manier ontwikkeld om eenvoudig de menukaart te consulteren, bestellingen te plaatsen en te betalen. Zowel de klanten zelf als de obers, konden met deze app aan de slag. Horeca-ondernemers die het systeem hebben gebruikt, zijn heel enthousiast.

“Intussen hebben we onze app, die WhyWaitt werd gedoopt, verder verfijnd”, aldus Teunissen en Karmaoui. “Er werden heel wat interessante features aan toegevoegd om de gebruikerservaring nog te verhogen.” De meest recente aanvulling, bedoeld om ook afhaalgerechten via de app te bestellen, te betalen en de afhaling in te plannen, is nu klaar en komt op het juiste moment. “Nu de horeca voor minstens 4 weken de deuren moet sluiten en alleen nog afhaal mag organiseren, is het allicht welgekomen dat ze daarvoor gebruik kunnen maken van een handig systeem”, stelt het duo van Solvengo. “Met onze toepassing kunnen ze direct aan de slag om hun grote voorraden via afhaal weg te werken en nadien, op een efficiënte en eenvoudige manier een volledige afhaalservice te organiseren.”

De jonge ondernemers, die trouwens gesteund worden door investeerders Dirk Peeters (Cooltech/B&B Sasput) en Yves Teunissen (Kookhuis), bieden de app zelfs gratis aan. “De horeca-ondernemers hebben het nu al moeilijk genoeg”, aldus Dries en Kobe. “Nog eens investeren in een digitaal systeem of alle bestellingen manueel blijven verwerken en opvolgen, zou misschien de spreekwoordelijke druppel zijn… Vandaar dat we heel graag deze technologie gratis ter beschikking stellen en op die manier toch iets voor hen kunnen doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.