Nieuws Limburg Alk Reizen investeert 2 miljoen in extra gebouwen

Alk Reizen investeert 2 miljoen in extra gebouwen

Alk Reizen investeert 2 miljoen in extra gebouwen

Geert GaensHet familiebedrijf Alk Reizen heeft zopas in Alken een investering van 2 miljoen in nieuwe bedrijfsgebouwen afgerond. Dat heeft ook tot de aanwerving van drie nieuwe medewerkers geleid. In totaal werken er nu 35 mensen voor het reisbureau, dat zich ook in zakenreizen, handelsmissies en bedrijfsincentives heeft gespecialiseerd. Vorig jaar werd de kaap van 10 miljoen euro omzet gerond.

Alk Reizen werd in 1979 opgericht door Mia en Valère Gaens. In 2000 namen de broers Geert en Rik Gaens het bedrijf over. “Door onze gestage groei was er nood aan meer stelplaatsen, een betere garage, vergaderzaal en kantoorruimte. We organiseren ondertussen zo’n 150 groepsreizen per jaar. Vandaar de beslissing om nieuwe gebouwen te realiseren aan de Steenweg in Alken,” legt Geert Gaens (foto) uit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.