Nieuws Limburg Altermezzo en Fleurie beste restaurants van Vlaanderen

Altermezzo en Fleurie beste restaurants van Vlaanderen

Altermezzo en Fleurie beste restaurants van Vlaanderen

Dining with the stars, een concept waarbij het grote publiek op een budgetvriendelijke manier kan gaan dineren in toprestaurants, heeft onder alle deelnemende zaken de beste beoordelingen gepubliceerd. Met Altermezzo in Tongeren en Fleurie in Peer op nummer 1 en 2, komen de allerbeste restaurants uit Limburg…

Dining with the Stars is een formule waarbij aan voordeeltarief kan gegeten worden in de beste restaurants van het land. Als alles verteerd is, wordt aan de gasten een beoordeling gevraagd. Dat leidt tot een rangschikking van de waarderingscijfers voor eten, service en sfeer. En wat blijkt? De eerste 2 plaatsen van de Vlaamse top 10 worden bekleed door Limburgse restaurants. Met Altermezzo op 1 en Fleurie op 2 krijgen andere provincies het nakijken.

“Wat een fantastische eer om op die eerste plaats te mogen pronken”, zegt Jo Grootaers van Altermezzo in Tongeren. “We zijn vooral fier dat ons harde werk duidelijk geapprecieerd wordt door de klant. Daarvoor wens ik mijn heel team te bedanken!” En ook René en Francien de Jong van Fleurie in Peer zijn er heel blij mee: “We geven ons telkens voor de volle 100% zowel in de keuken als in de bediening. Het is hartverwarmend als klanten dit naar waarde weten te schatten. We zijn dan ook enorm trots op ons resultaat en bedanken ook heel graag alle bezoekers!”

De formule is een organisatie van Dining City, de toonaangevende restaurantwebsite in Nederland en België. Ze willen meer mensen naar toprestaurants lokken en doen dat met formules als de Nationale Restaurantweek en Dining with the Stars. De 10 laureaten serveren tot 27 oktober trouwens nog een speciaal ‘winnaars-menu’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.