Altero neemt relatiebureau van Elke Clijsters over

De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altēro van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden van DateDesk nam in een klein jaar dusdanig toe, dat er gezocht werd naar een overnamepartner

elkeclijsters“Goed werk leveren, betekent intensief betrokken zijn,” licht Elke Clijsters toe (foto). “Wij willen dat onze cliënten ten alle tijden krijgen wat ze verdienen. Het vergt moed om je in te schrijven bij een bureau. Als die stap eenmaal gezet is, moeten de vervolgstappen in goede handen zijn.” Samen met Rita Matoukou begon zij een klein jaar geleden DateDesk. “Wij doen dit werk met hart en ziel. We maken ruim tijd vrij voor iedere cliënt en gaan een zakelijke relatie aan gebaseerd op diepgaand vertrouwen,” aldus Rita Matoukou. Hun persoonlijke aanpak viel in de smaak. In korte tijd nam het aantal aanmeldingen van singles toe.

De groei van Altēro wordt nu nog versneld door de overname van de klanten van DateDesk. “Ilse Reynders is psychologe, relatietherapeute en seksuoloog en heeft al vijftien jaar haar eigen groepspraktijk,” zegt Rita Matoukou. “Ilse Melotte heeft als handelsingenieur twintig jaar bedrijfservaring en is ook een geschoold mental coach. Met haar analytische aanpak en bedrijfskennis stuurt zij Altēro aan als een professionele organisatie. Ze werken samen met een team van erkende en ervaren psychologen en psychotherapeuten verspreid over heel Vlaanderen en doen dat met groot succes. Wij zijn er van overtuigd dat onze singles bij hen in goede handen zijn en dat ze leuke en interessante voorstellingen zullen krijgen. En als ze de liefde hebben gevonden dan horen wij dat graag. In ons hart blijven we betrokken,” aldus Rita Matoukou.