Nieuws Limburg Altrea koopt als eerste de nieuwe DAF’s

Altrea koopt als eerste de nieuwe DAF’s

Altrea koopt als eerste de nieuwe DAF’s

Altrea Logistics, de nieuwe naam van Alders Transport uit Pelt, heeft als eerste transporteur van ons land, de nieuwe trucks DAF XF gekocht. “Voor ons een manier om het beroep van chauffeur aantrekkelijker te maken”, zegt Roel Smets van Altrea.

De nieuwe DAF XF, gebouwd in Eindhoven en Westerlo, werd recentelijk verkozen tot International Truck of the Year 2022. Het leidt dus geen twijfel dat er weldra veel exemplaren van dit voertuig zullen rondrijden. Nadat H.Essers ermee mocht proefdraaien, is Altrea Logistics nu het eerste bedrijf dat deze trucks inpast in de vloot. Zaakvoerder Roel Smets bestelde bij dealer Truck Trading Limburg de exemplaren met nummers 1 tot en met 5.

“We investeren bewust in meer veiligheid, efficiëntie en comfort”, zegt Roel Smets. “Zo is een lager verbruik goed voor de ecologische voetafdruk. We zien tevens veel voordelen in de geavanceerde connectiviteit van deze trucks, waardoor het contact met de planning, werkplaats en de klant geoptimaliseerd wordt. En vooral: we kunnen een hypermodern voertuig aanbieden voor onze chauffeurs. Deze aankoop is voor ons de manier bij uitstek om het beroep van chauffeur aantrekkelijker te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grote overname voor Genkse Foresco

De bedrijvengroep Foresco, gespecialiseerd in palletten en andere verpakkingsmaterialen, heeft de producent van golfkarton Corpack overgenomen. Daarmee krijgen Jan Ponnet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.