Nieuws Limburg Alvo Zonhoven heeft mooiste groente-afdeling

Alvo Zonhoven heeft mooiste groente-afdeling

Alvo Zonhoven heeft mooiste groente-afdeling

Voor het tweede jaar op rij is de supermarkt van Alvo in Zonhoven uitgeroepen tot Groentevakman van het jaar. Het gaat om een nationale onderscheiding die ketens van supermarkten en zelfstandige uitbaters beloont voor de presentatie in hun afdeling voor fruit en groenten.

De Groentevakman is een gezamenlijk initiatief van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper.be, Lava en VLAM. Volgens de jury onderscheidt Alvo zich door het ruime assortiment, de kwaliteit en de acties naargelang het seizoen. De Zonhovense winkel heeft een traditie in excellentie, want ook vorig jaar kaapten ze de prijs weg.

“Onze dagelijkse inspanningen werden opnieuw beloond en het is dan ook met de nodige fierheid dat wij de titel van Groentevakman 2019 zullen dragen”, aldus de bedrijfsleiding.

De winkel van Alvo in Kortessem, die in 2014 de beste groente-rayon had, werd deze keer uitgeroepen tot beste voor de presentatie van de vleeswaren.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.