Nieuws Limburg Ambiorix, Betonac en Datwyler zetten kroontje op

Ambiorix, Betonac en Datwyler zetten kroontje op

Ambiorix, Betonac en Datwyler zetten kroontje op

Samen met de Provincie Limburg, KPMG en 700 aanwezigen vierde Voka Limburg de jarige bedrijven. Tijdens het Zomerkasteelfeest in het kasteel van Duras in Sint-Truiden mochten 50 feestvarkens hun kaarsjes uitblazen. Oudste aanwezigen waren Ambiorix (120), Betonac (105) en Datwyler (100). Alle jarige bedrijven samen telden meer dan 1.300 jaar ervaring in het ondernemerschap.

jarige bedrijvenIn 2000, zette Voka Limburg zijn schouders onder de eerste ‘Viering Jarige Bedrijven’ voor bedrijven die hun 10e, 20ste, 25ste, 30ste, 40ste, 50ste,… verjaardag vieren. Deze happening wordt sinds kort gecombineerd met Het Zomerkasteelfeest. Een exclusief ledenfeest dat dit jaar plaatsvond in het kasteel van Duras. Kasteelheer Ghislain de Liederkerke verwelkomde samen met Voka-voorzitter Paul Kumpen en burgemeester Veerle Heeren, de gasten op het domein van het kasteel.

Op het certificaat dat de jarige bedrijven ontvangen, staat in één korte maar krachtige zin samengevat waarom het zo belangrijk is om deze traditie in ere te houden. Ze ontvangen de bekroning als teken van ‘bijzondere erkenning voor hun bijdrage aan de groei van welvaart in onze regio’. “Voor ondernemers en bedrijfsleiders zijn dat geen holle woorden”, aldus Johann Leten van Voka. “Het is immers dankzij hun jarenlange inspanningen dat we, ook al gaat het soms wat minder, welvaart en welzijn kunnen creëren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.