Nieuws Limburg Ambiorix krijgt order voor kunstige schoenen

Ambiorix krijgt order voor kunstige schoenen

Ambiorix krijgt order voor kunstige schoenen

Ambiorix in Tongeren is de nieuwe producent van het Maastrichtse schoenenmerk Art Shoe Mafia. De Nederlanders ontwerpen heel speciale schoenen met prints van kunstenaars.

Art Shoe Mafia werd in 2017 opgericht door Carlo Meulenhoff en Ward Schoonbrood. Ze stellen collecties samen van schoenen met artistieke prints. Het bedrijf ontstond als een gek idee en evolueerde naar een kleinschalige productie. Door het succes werd overgeschakeld naar serieproductie en een professionele omkadering. Met Ambiorix werd net over de grens een ervaren partner gevonden die op ambachtelijke wijze de schoenen kan fabriceren.

Na een eerste serie met werk van kunstenaar Robert Van Melle, is de volgende collectie met ontwerpen van Roy Wagemans, eerder deze week gelanceerd.

(Bron: WijLImburg.nl)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.