Ambiorix – Kim zool

Louboutin of Vavedin? De zolen maken het bijzonder…

Het Tongerse schoenmerk Ambiorix pakt uit met een nieuwe marketingstunt. Het bedrijf van Peter Vavedin heeft de Limburgse cartoonist Kim (Duchateau) ingehuurd om leuke prentjes te tekenen die op de schoenzolen worden gedrukt. Kim heeft gekozen voor grappige scènes uit verschillende sportdisciplines, aangezien het sportieve schoenen zijn die de speciale afwerking zullen genieten.

Ambiorix is gekend voor de stijlvolle 'geklede' schoenen, maar ook voor de sportievere modellen. Heel wat gekende sportlui, waaronder de spelers van STVV, Union en het Belgische Olympische Team dragen Ambiorix naast het competitieveld.

"Met onze nieuwste actie willen we het sportieve DNA van Ambiorix in de verf zetten", zegt CEO
Peter Vavedin. "En dit op een unieke en leuke manier. De veelzijdige tekenstijl en humoristische benadering van Kim Duchateau sluiten perfect aan op dit idee.”

Kim reageerde meteen enthousiast op de unieke uitdaging: "Ik heb in mijn carrière al tekeningen gemaakt voor diverse doeleinden, maar voor schoenzolen: dat is weer iets helemaal nieuw...”

De Ambiorix-schoenen met het ontwerp van Kim zijn verkrijgbaar bij de Ambiorix Flagship Stores en in diverse onafhankelijke verkooppunten.