Schermafbeelding 2024-07-04 om 17.53.54

Ameleo is nieuwe naam van strategische consultants

Transitie-Partners, een advieskantoor voor familiale KMO's, heeft een volledige rebranding doorgevoerd en gaat voortaan door het leven als Ameleo. De 100% dochter van SBB, met hoofdkantoor in Hasselt (Corda Campus) wil onder de nieuwe vlag een ambitieus groeiparcours in gang zetten.

Transitie-Partners uit Hasselt werd door SBB Accountants & Adviseurs overgenomen in 2022. Het bedrijf verleent advies in verband met strategie, organisatie- en cultuurontwikkeling. Er werken weldra 15 consultants voor de groep.

De nieuwe eigenaar, SBB, wil met de 100% dochter een versnelling hoger schakelen en de toekomstplannen concretiseren. Eerste stap daarin is een volledige rebranding. De naam wordt herdoopt tot Ameleo. Raf Dom, CEO van SBB, geeft uitleg: “De tijd dat een ondernemer alleen voor meer uitleg bij zijn cijfers bij zijn accountant aanklopte, is al lang voorbij. De accountant is nu een vertrouwenspersoon die klaar staat om alle vragen te beantwoorden die belangrijk zijn voor de levenscyclus van de onderneming. We helpen de klant in beweging te zetten. We stropen de mouwen op en gaan mee het veld in. Die rol vullen we in met Ameleo.”