Nieuws Limburg Annick Seys meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

Annick Seys meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

Annick Seys meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer

annick seysAnnick Seys, zaakvoerder van Allegre in Hasselt, is door Markant en Unizo Limburg verkozen tot meest beloftevolle vrouwelijke Limburgse ondernemer van 2016. Allegre is een psychotherapeutische groepspraktijk die opleidingen en coaching aanbiedt voor hulpverleners in Vlaanderen en Nederland.

De onderneming is ambitieus. “Naast de uitbreiding van ons opleidings- en cursusaanbod, wil ik me samen met de vaste freelancers gaan richten naar bedrijven,” aldus Annick Seys. “Ook daar is een duidelijke wetenschappelijke evidentie rond performantie, absentie, burn-out, stress, enzovoort. Flexibiliteit, veerkracht en vrolijkheid, dat zijn de voornaamste ingrediënten vanonze filosofie.

De doelstelling van Allegre is om mensen een model aan te leren waarmee ze een waardevol leven kunnen leiden. Dit in functie van wat belangrijk is voor hen en waar ze energie van krijgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.