Nieuws Limburg APK doet overname van 45 mensen in Nederland

APK doet overname van 45 mensen in Nederland

APK doet overname van 45 mensen in Nederland

De APK Group, een multidisciplinaire infrastructuurbouwer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw uit Overpelt, heeft in Nederland het bedrijf CIAG (Communicatie Infrastructuur Advies Groep) overgenomen. Daardoor wordt het personeelsbestand van 900 medewerkers uitgebreid met 45 eenheden en komt er bij de omzet van 100 miljoen, ongeveer 10 miljoen euro bij. CIAG, met hoofdzetel in Gorinchem, is opgericht in 2005, en gespecialiseerd in het engineeren, voorbereiden en aanleggen van communicatienetwerken. Tot hun klanten behoren onder andere Ziggo, UPC, KPN, Relined, Reggefiber en Enexis.

apk graaftVolgens Paul Kerkhofs, CEO en eigenaar van APK, past deze overname volledig in de vooropgestelde strategie. “Door deze overname zijn we in de gelegenheid onze telecomactiviteiten in Nederland te ontplooien. Dit onder meer door een beroep te doen op dedeskundigheid van CIAG op het gebied van engineering van communicatienetwerken. Deze transactie stelt ons in de gelegenheid om voor onze klanten het gehele traject van aanvraag tot oplevering te verzorgen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.