Nieuws Limburg APK (Pelt) neemt Wegenbouw Martin (Bocholt) over

APK (Pelt) neemt Wegenbouw Martin (Bocholt) over

APK (Pelt) neemt Wegenbouw Martin (Bocholt) over

De Limburgse infrastructuurbouwer APK Group uit Pelt en Wegenbouw Martin uit Bocholt hebben een akkoord getekend om voortaan onder dezelfde vlag te gaan varen. Wegenbouw Martin ziet hierdoor de continuïteit gewaarborgd zonder het familiale karakter te verliezen. Voor APK Group is het een volgende stap in de groeistrategie.

De huidige bedrijfsleider Leo Janssen, die Wegenbouw Martin in 2007 overnam, heeft in de loop der jaren het bedrijf grondig gemoderniseerd en uitgebouwd tot een gekende en gewaardeerde onderneming in de sector van de wegeniswerken. Er werken zo’n 40 mensen, die een omzet van 6 miljoen realiseren. Het bedrijf geniet een goede reputatie, zowel door de technische kennis van de medewerkers als door de kwaliteit van de afgewerkte projecten.

“Sinds 2007 is de groep sterk gegroeid en hebben we een mooi traject afgelegd”, aldus Leo Janssen. “Ondanks de aanhoudende crisis in de sector hebben wij ons kunnen handhaven.” Om op dat elan door te gaan, was Wegenbouw Martin al enige tijd op zoek naar een strategische partner of overnemer. “Ons bedrijf heeft een sterk familiaal
karakter, en daarom heb ik gezocht naar een overnemer die dezelfde sfeer en waarden vooropstelt.” Leo Janssen blijft ook na de overname actief binnen de groep, vooral om de continuïteit naar de opdrachtgevers te verzekeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.