Nieuws Limburg APK tekent contract voor 67 mensen bij Telenet

APK tekent contract voor 67 mensen bij Telenet

APK tekent contract voor 67 mensen bij Telenet

Telecommunicatiebedrijf Telenet zet 67 werknemers in van APK Group in Overpelt voor het grootschalig investeringsproject De Grote Netwerf. Dit is een investering van 500 miljoen euro om de internetsnelweg te verbreden en dus snellere verbindingen mogelijk te maken. Om de 150.000 versterkers en 1,8 miljoen andere componenten te plaatsen, heeft Telenet grote aanbestedingen uitgeschreven. Een belangrijk order daarvan gaat naar de APK Group van Paul Kerkhofs. Zij mogen 67 mensen leveren om voor Telenet De Grote Netwerf te realiseren. Het gaat concreet om technische profielen, die mee zullen werken aan de uitbreiding van het netwerk en die een deel van de huisbezoeken bij de klanten voor hun rekening zullen nemen. De technici volgen allemaal een specifieke opleiding.

apk telenetPaul Kerkhofs, CEO APK Group (rechts op de foto): “Wij zijn een groeiend bedrijf in Vlaanderen en een project zoals De Grote Netwerf sluit perfect aan op onze ambities. Bovendien is het ook een grote meerwaarde voor de tewerkstelling in onze regio. Dankzij deze samenwerking met Telenet is APK Group alvast op korte termijn op zoek naar tientallen bijkomende, enthousiaste medewerkers in Vlaanderen. Allemaal zullen ze een interne opleiding krijgen en kunnen rekenen op onze ervaren techniekers.”

APK was ook gisteren al in het Limburgse nieuws met de aanstelling van Nicole Cuyvers als nieuw directielid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.